Service & onderhoud

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

De Deurzetter

Potklei 16C,
9351VS, Leek

0594-855949
06-33491211
App ons!
info@dedeurzetter.nl

‘’Onderhoud is behoud’’

In een onderhoudsovereenkomst zijn onderstaande punten inbegrepen:

 • Voorrijkosten voor het uitvoeren van het onderhoud.
 • Een algehele inspectiebeurt aan de overeenkomst benoemde producten, welke conform de laatste geldende richtlijnen zal worden uitgevoerd
 • Bijregelen en smeren van alle draaiende en vitale onderdelen
 • Verplichte registratie en rapportage. Ontvangst uitgebreide inspectielijst die de staat van het in de overeenkomst benoemde product weergeeft
 • Een keuringssticker indien de in de overeenkomst genoemde producten voldoende veilig zijn en aan de wetgeving voldoen

Uw extra voordeel:

De Deurzetter verleent voorrang: Als klant krijgt u  voorrang bij storing en calamiteiten. Als klant krijgt u korting op de verbruikte materialen en onderdelen. Kleinmateriaal en smeermiddelen worden niet in rekening gebracht bij het uitvoeren van het onderhoud.

Niet inbegrepen zijn:

 • Levering en montage van versleten en uit te wisselen onderdelen
 • Arbeid buiten de onderhoudsbeurt en reiskosten
 • Maximale werkhoogte, gemeten vanaf de vloer, is 6000 mm, daarboven dient een hoogwerker door u beschikbaar te worden gesteld. De Deurzetter kan de hoogwerker, indien nodig, ook voor u verzorgen. De kosten worden op basis van nacalculatie aan u doorberekend.

Alle werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door VCA gecertificeerde eigen monteurs.

Wist u dat onderhoud verplicht is?

Wat veel ondernemers zich niet realiseren is dat periodiek onderhoud aan industriële deuren al sinds 1997 wettelijk verplicht is. Een industriële deur is een beweegbare afsluiting van een toegang tot een ruimte die gebruikt wordt voor industriële doeleinden. Het gaat bijvoorbeeld om schuifdeuren, overheaddeuren en speedrollers. Deze worden gerekend tot de arbeidsmiddelen. Europese regelgeving verplicht werkgevers om te zorgen dat deze middelen aantoonbaar veilig en gezond zijn voor medewerkers. De Europese eisen voor industriële deuren zijn vastgelegd in de zogenaamde CE-NEN norm.

Werkgevers realiseren zich niet altijd dat industriële deuren gevaarlijk kunnen zijn in het gebruik. Toch gebeuren er jaarlijks ongelukken met deze deuren en dat leidt tot aansprakelijkheid, kosten en in uiterste gevallen tot sluiting van het bedrijf. Er zijn maar weinig ondernemers die zich hiervan bewust zijn.

Ieder product heeft natuurlijk zijn specifieke onderhoudspunten en aandacht nodig. Neem daarom contact met ons op aan de hand van het contactformulier voor een onderhoudsplan op maat.

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Contactgegevens

De Deurzetter
Potklei 16C,
9351VS, Leek

0594-855949
06-33491211
App ons!
info@dedeurzetter.nl

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over één van onze producten, of wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
 • Lees in ons Privacy Statement hoe De Deurzetter met uw gegevens omgaat

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.