garage roldeuren

De Novorol is een ideale oplossing in situaties waarbij horizontale looprails niet wenselijk zijn of niet gemonteerd kunnen worden in verband met beperkte inbouwdiepte. Het plafond blijft hierbij vrij van obstakels.

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Garage roldeuren

De Novorol is de oplossing voor renovatiesituaties waarbij ruimtebesparing een belangrijke rol speelt. Omdat de deur verticaal oprolt, is er zowel binnen als buiten geen ruimteverlies. De garage kan tot op de laatste centimeter benut worden. De deur is voorzien van een elektrische aandrijving met afstandsbediening.

De Novorol is opgebouwd uit geïsoleerde aluminiumprofielen voorzien van een thermische onderbreking. Hierdoor houdt u de warmte binnen en de kou buiten.
Daarnaast zijn de geleidingsprofielen voorzien van tochtwerende borstels waarmee een goede afsluiting gerealiseerd wordt.

Er is keuze uit twaalf kleuren zonder meerprijs. Tegen een geringe meerprijs zijn nog negen extra folie kleuren leverbaar.

GEÏSOLEERDE LAMELLEN

Polyester gepoedercoate aluminium lamellen. Omdat de deur verticaal oprolt, is er zowel binnen als buiten geen ruimteverlies.

RAMEN NOVOROL

Vooral aangenaam als u uw garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt. Ramen zijn als optie leverbaar.

Contactgegevens

De Deurzetter
Potklei 16C,
9351VS, Leek

0594-855949
06-33491211
App ons!
info@dedeurzetter.nl

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over één van onze producten, of wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Lees in ons Privacy Statement hoe De Deurzetter met uw gegevens omgaat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.