Garagedeuren met loopdeur

De functie van een garage is niet meer wat hij was. Daar waar de garage zo’n dertig jaar geleden alleen een ruimte was om de auto te stallen, wordt hij nu meer gebruikt als berging en soms als werkruimte. Dit heeft gevolgen voor de keuze van een garagedeur. De Novoferm productspecialist garagedeuren heeft op LinkedIn in een blogartikel de voor- en nadelen van garagedeuren met loopdeuren voor u op de rij gezet. >> Lees het blogartikel

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Garagedeuren met loopdeur

U heeft geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of afvalcontainer altijd de hele garagedeur te openen en te sluiten? Kies dan voor een garagedeur met loopdeur. Novoferm biedt diverse mogelijkheden.

KANTELDEUR MET GEÏNTEGREERDE LOOPDEUR
(ENKELWANDIG EN GEÏSOLEERD)
Uw garage voor een zijdeur is te smal , en u wilt niet inleveren op het loopdeurcomfort, dan adviseren wij u een kanteldeur met geïntegreerde loopdeur, verkrijgbaar in type Komfort, model Rees (kanteldeur staal) of type EasyPort (geïsoleerde kanteldeur staal)
Bij model Rees is de geintegreede loopdeur ongeveer 90 cm breed. De brede doorgang is handig om bijvoorbeeld met de fiets of grasmaaier naar buiten te gaan. Standaard en buitenstandaard maten zijn de Novoferm loopdeuren levenbaar, naar buitendraaiend en links- of rechts gepositioneerd.

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Duoport openslaande Garagedeuren

Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. De Duoport heeft een brede doorgang, de hele deur hoeft niet geopend te worden, om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan.

Veiligheid voorop!

De Duoport kan worden uitgebreid met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen.

De mogelijkheden

Leverbaar in diverse profileringen en dessins en in vrijwel iedere RAL-kleur is mogelijk. Standaard wordt de deur geleverd met een aluminium handgreep.

De voordelen op een rij:

  • Inbraakwerend
  • Onderhoudsvrij
  • Isolatie
  • Tochtdicht
  • Brede doorgang

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Sectionaaldeur met geïntegreerde loopdeur

Een sectionaaldeur met geïntegreerde loopdeur,is een goeie oplossing wanneer uw garage voor een separate zijdeur te smal is, en u geen loopcomfort wilt inleveren. Geïntegreerde loopdeuren zijn verkrijgbaar in iso-45 met woodgrain en glad dessin tot 5 meter breed ,doorloopbreedte van 85 centimeter netto , warmte-isolatie door dubbelwandige panelen. De netto doorloophoogte van de geïntegreerde loopdeur hangt af van de bestelmaathoogte en/of uitvoering.

Plaats van de loopdeur

Afhankelijk van de deurbreedte wordt de geintegreede loopdeur in het midden of asymmetrisch geplaatst::

  • symmetrisch geplaatst bij deurbreedte tot 3,5 meter
  • asymmetrisch geplaatst bij deurbreedte vanaf 3,5 meter, naar keuze links of rechts uit het midden.

DIN links en rechts is mogelijk.

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Zijwaarste sectionaaldeuren

De zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm schuift altijd naar binnen en is ideaal om even snel iets uit de garage te pakken; de hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden.

Diverse uitvoeringen
Naar wens kan de zijwaartse sectionaaldeur handbediend of elektrisch aangedreven geleverd worden. De zijwaartse sectionaaldeur is voorzien van rubberen tochtstrippen tussen de panelen, aan beide zijden en bovenop het deurblad. De onderzijde in de zijwaartse sectionaaldeur is voorzien van een tochtborstel.

De zijwaartse sectionaaldeur is leverbaar in diverse profileringen en dessins, en vrijwel leverbaar in alle RAL-kleuren. Keuze of de deur links- of rechtsschuivend uitgevoerd wordt , is naar gelang uw wensen en bouwkundige mogelijkheden.

…. en zo functioneert het
De zijwaartse sectionaaldeuren van Novoferm wordt door kogelgelagerde loopwielen in de bovenste looprail en door geleiderollen in de bodemrail door een 90 graden bocht langs de garagezijmuur geschoven.

Inbraakwerendheid van handbediende deuren daar zorgt een driepuntsvergrendeling met onafhankelijke ingrijpende sluitgrendels en een tegen inboren beveiligde knopcilinder. Bij automatische deuren neemt de zelfremmende aandrijving deze vergrendeling over (alleen bij NovoMatic).

Over de drempel

De afgeplatte aluminium drempel is slechts 24 mm hoog, en zorgt ervoor dat de deur als hij open is niet doorbuigt

Meerpuntsvergrendeling

Voor de veiligheid kunt u uw loopdeur uitbreiden met een meerpuntsvergrendeling of een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2

Deur sluit automatisch

De deurdranger zorgt ervoor dat de deur automatisch sluit. Dit is vooral handig als u de handen niet vrij heeft. Wanneer u met de fiets, scooter of grasmaaier in/uit de garage wilt lopen, is het vooral handig wanneer de deur automatisch sluit.

Softlijnprofiel

De loopdeuren zijn voorzien van een afgerond softlineprofiel met verborgen scharnieren. Het softlineprofiel wordt standaard geleverd in RAL 9016, optioneel kan dit echter dezelfde kleur als de deur geleverd worden.

Contactgegevens

De Deurzetter
Potklei 16C,
9351VS, Leek

0594-855949
06-33491211
App ons!
info@dedeurzetter.nl

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over één van onze producten, of wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Lees in ons Privacy Statement hoe De Deurzetter met uw gegevens omgaat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.