ALU 40 mm

ALU 40 mm


In industriële omgevingen waar licht en zicht belangrijk zijn, bewijst de ALU 40 mm sectionaaldeur zijn kracht. Het deurblad van de ALU deur is opgebouwd uit meerdere secties. Door het toepassen van speciaal gedimensioneerde aluminium profielen kunnen raamwerkconstructies worden vervaardigd met een uitgebreid scala aan veldvullingen. Combineer ramen met aluminium cassettepanelen en kies voor lichtdoorlatend, gekleurd, isolerend of luchtdoorlatend. Vrijwel alles is mogelijk.

Spelen met ramen

ALU 40 mm sectionaaldeuren kunnen naar wens worden voorzien van een breed scala aan kunststof ramen in tal van kwaliteiten, isolatiewaardes, kleuren en structuren. Kies voor gekleurd glas of kanaalplaten, speel met vlakverdelingen en combineer ISO panelen met de ALU secties voor een optimaal effect. Vooral als er in uw pand gewerkt wordt en er veel licht nodig is, maar ook de uitstraling belangrijk is, dan biedt de ALU 40 deur volop ontwerp- en toepassingsmogelijkheden.

Meer specificaties bekijken?

Paneel design

Download pdf (136,90 kb)

Venstervarianten

Download pdf (418,23 kb)

Rails

Download pdf (1,57 mb)

Aandrijving

Download pdf (1,10 mb)

Mechanische beveiliging

Download pdf (537,07 kb)

Loopdeur

Download pdf (1,38 mb)

Contactgegevens

De Deurzetter
Potklei 16C,
9351VS, Leek

0594-855949
06-33491211
App ons!
info@dedeurzetter.nl

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over één van onze producten, of wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Lees in ons Privacy Statement hoe De Deurzetter met uw gegevens omgaat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.